Alpinistbloggen - 52 veckor, 52 nyturer

Alpinistbloggen - 52 veckor, 52 nyturer

Alpinistbloggen berör

det mesta som har med alpinism och dess olika discipliner att göra: bergsklättring, isklättring, alpin klättring, skidalpinism och randonnéskidåkning. Förhoppningsvis kommer Alpinistbloggen även ge tips och inspiration för träning, utrustning, resor och expeditioner. Följ mig mot mitt mål att göra 52 nyturer på 52 veckor under 2013.

Nedräkning till BUM 45

TävlingPosted by Henrik Wirsin 2013-05-25 10:03:26
Då var det dags! Klockan 13 går starten för BUM 45 och jag känner mig i kanonform, eller? Nja, min ambition var ju att våran smekmånad skulle vara ett bra tillfälle att ha tid att träna ordentligt och få till lite längre sträckor och hinna springa in mina nya X-talon 190. En dunderförkylning och strulande returfrakt satte stopp för planerna och istället står jag här med pinsamt nya rödlysande trailskor och en kropp som inte sprungit över 7 km på över en månad.

Det är dock inget skäl att sätta stopp för planerna. Målet är naturligtvis målet för dagen men första delmålet är Gesebolsvägen och Emelies egna kontroll där hon gjort bars till alla löpare sen är det Götebacken där de drar repet vid 18. Nu hoppas jag bara på en härlig dag och passar på att önska alla medlöpare lycka till!

Ryggsäcken är förberedd och det enda som saknas på bilden är min vindjacka.

  • Comments(2)//alpinistbloggen.wirsin.se/#post92